ÜRÜN DETAYLARI

Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler

Mayonez, sos, makarna, dondurma, unlu mamüller gibi yumurta sarısının kullanıldığı tüm sektörlerde kullanılmaktadır. Bu ürün emülsifiye edici, renk ve tat açısından mükemmeldir. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.

Açıklama

Yumurta Sarısı Tozu pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesi ile kurutulmasıyla elde edilir.

125 gr suda eritilmiş 100 gr yumurta sarısı tozu, 225 gr taze yumurta sarısına eşdeğerdir.

İçindekiler

Yumurta Sarısı Tozu

Depolama ve Raf Ömrü

Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.

Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.

Paketleme

Kuadro poşetelerde net 15 kg.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  Genel DeğerlerGaranti Değerler

 



Fiziksel Veriler

 

pH

Nem

Protein

Toplam Yağ

6.5 -7.0

3.0-4.0 %

>35%

58-62%

6.0-8.0

6,5-8.0 %

33-37%

58-62%

 

 

Mikrobiyolojik Veriler

Toplam Canlı

Enterobacteriaceae

Salmonella

Staph.aureus

Energy

<10.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 2700 kj/640 kcal

<5.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 2700 kj/640 kcal