Yumurta Sarısı Tozu
- Home
- Yumurta Sarısı Tozu
ÜRÜN DETAYLARI
Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler
Mayonez, sos, makarna, dondurma, unlu mamüller gibi yumurta sarısının kullanıldığı tüm sektörlerde kullanılmaktadır. Bu ürün emülsifiye edici, renk ve tat açısından mükemmeldir. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.
Açıklama
Yumurta Sarısı Tozu pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesi ile kurutulmasıyla elde edilir.
125 gr suda eritilmiş 100 gr yumurta sarısı tozu, 225 gr taze yumurta sarısına eşdeğerdir.
İçindekiler
Yumurta Sarısı Tozu
Depolama ve Raf Ömrü
Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.
Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.
Paketleme
Kuadro poşetelerde net 15 kg.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | |||
Genel Değerler | Garanti Değerler | ||
| pH Nem Protein Toplam Yağ | 6.5 -7.0 3.0-4.0 % >35% 58-62% | 6.0-8.0 6,5-8.0 % 33-37% 58-62% |
Mikrobiyolojik Veriler | Toplam Canlı Enterobacteriaceae Salmonella Staph.aureus Energy | <10.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 2700 kj/640 kcal | <5.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 2700 kj/640 kcal |