ÜRÜN DETAYLARI

Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler

Çikolata, şekerleme, beze, kek-kek, vücut geliştirme ve sağlık ürünlerinde kullanılır. Bu ürün mükemmel köpürme, jelleşme ve su bağlama özelliklerine sahiptir. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.

Açıklama

Yumurta Beyazı Tozu pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesinde kurutulmasıyla elde edilir.

İçindekiler

Yumurta Akı Tozu

Depolama ve Raf Ömrü

Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.

Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.

Paketleme

Kuadro Poşetlerde net 15 kg.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  Genel DeğerlerGaranti Değeler

 

 


Fiziksel Veriler

 

pH

Nem

Köpük Çırpma

Protein

Toplam Yağ

Çözünürlük

6.0-8.0

6,5-8.0 %

>16 cm

>80%

<0,5%

>90%

6.0-8.0

6,5-8.0 %

16-20 cm

>80%

<0,5%

>90%

 

 


Mikrobiyolojik Veriler

Toplam Canlı

Enterobacteriaceae

Salmonella

Staph.aureus

Energy

<5.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 1450 kj/320 kcal

<5.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 1450 kj/320 kcal