Yumurta Akı Tozu
- Home
- Yumurta Akı Tozu
ÜRÜN DETAYLARI
Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler
Çikolata, şekerleme, beze, kek-kek, vücut geliştirme ve sağlık ürünlerinde kullanılır. Bu ürün mükemmel köpürme, jelleşme ve su bağlama özelliklerine sahiptir. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.
Açıklama
Yumurta Beyazı Tozu pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesinde kurutulmasıyla elde edilir.
İçindekiler
Yumurta Akı Tozu
Depolama ve Raf Ömrü
Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.
Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.
Paketleme
Kuadro Poşetlerde net 15 kg.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | |||
Genel Değerler | Garanti Değeler | ||
| pH Nem Köpük Çırpma Protein Toplam Yağ Çözünürlük | 6.0-8.0 6,5-8.0 % >16 cm >80% <0,5% >90% | 6.0-8.0 6,5-8.0 % 16-20 cm >80% <0,5% >90% |
| Toplam Canlı Enterobacteriaceae Salmonella Staph.aureus Energy | <5.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 1450 kj/320 kcal | <5.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 1450 kj/320 kcal |