Bütün Yumurta Tozu
- Home
- Bütün Yumurta Tozu
ÜRÜN DETAYLARI
Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler
Bisküvi, kraker, makarna, kek gibi bütün yumurtanın kullanıldığı tüm sektörlerde kullanılmaktadır. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.
Açıklama
Bütün Yumurta Tozu, pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesi ile kurutulmasıyla elde edilir.
300 ml suda çözülmüş 100 gr bütün yumurta tozu, 400 gr taze bütün yumurtaya eşdeğerdir.
İçindekiler
Bütün Yumurta Tozu
Depolama ve Raf Ömrü
Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.
Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.
Paketleme
Kuadro poşetlerde net 15 kg.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ | |||
Genel Değerler | Garanti Değerler | ||
Fiziksel Veriler
| pH Nem Protein | 7.0 -9.5 <6 % >47% | 7.0-9.5 3,5-6.0 % 45-48% |
Mikrobiyolojik Veriler | Toplam Canlı Enterobacteriaceae Salmonella Staph.aureus Energy | <10.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 2400 kj/592 kcal | <5.000/g <10/g Negatif/25g Negatif/0,01g Yaklaşık 2420 kj/579 kcal |