ÜRÜN DETAYLARI

Tüketim Alanı ve Fonksiyonel Özellikler

Bisküvi, kraker, makarna, kek gibi bütün yumurtanın kullanıldığı tüm sektörlerde kullanılmaktadır. Diğer bir avantajı ise depolama koşulları, nakliye ve raf ömrüdür.

Açıklama

Bütün Yumurta Tozu, pastörize sıvı yumurtaların sprey kurutma makinesi ile kurutulmasıyla elde edilir.

300 ml suda çözülmüş 100 gr bütün yumurta tozu, 400 gr taze bütün yumurtaya eşdeğerdir.

İçindekiler

Bütün Yumurta Tozu

Depolama ve Raf Ömrü

Serin, kuru ve iyi havalandırılmış bir alanda saklanmalıdır.

Raf ömrü 20°C’de %75 nem oranına kadar minimum 24 aydır.

Paketleme

Kuadro poşetlerde net 15 kg.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  Genel DeğerlerGaranti Değerler

 

Fiziksel Veriler

 

pH

Nem

Protein

7.0 -9.5

<6 %

>47%

7.0-9.5

3,5-6.0 %

45-48%

 

 

Mikrobiyolojik Veriler

Toplam Canlı

Enterobacteriaceae

Salmonella

Staph.aureus

Energy

<10.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 2400 kj/592 kcal

<5.000/g

<10/g

Negatif/25g

Negatif/0,01g

Yaklaşık 2420 kj/579 kcal